صينية البطاطس الايطالية

كول نار

G.M.K Team


المقـــــــــــــــــــآآ دير..:



5 حبات بطاطس كبيرة مقطعه حلقات مسلوقه نص سلقه
كوب ونص كريمه خفق
نص كوب جبن بارميزان + نص كوب جبن موزاريلا
لحمه مفرومه مسبكه
سمنه او زبده



مقــــــــــــــــــــآآآ دير اللحمـــــــــــــــه..:


بصله كبيرة مطحونه خشن
فلفل رومي مقطع مكعبات صغيرة
نص ملعقه ثوم مطحون
نص باكيت معجون صلصه
حبه طماطم مطحونه
بهارات مشكله وملح وفلفل اسود وكمون
بهارات ايطاليه



الطــــــــــــــــــــــ ــرييقـــه..:


اولا نجهز اللحمه المفرومه
بتحميس البصل والثوم بالزيده
ثم نضع الصلصه والطماطم ثم اللحمه المفرومه
ثم البهارات
ثم البهارات الايطاليه ثم الفلفل الرومي
ونتركها حتى تستوي وتتسبك





نحضر صينيه الفرن
وندهنها بالسمن او الزبده

ثم نرص نص كميه البطاطس

ثم نوزع اللحمه المفرومه
ثم نرش كميه من الجبن


ثم نضع الكميه الثانيه من البطاطس


ونوزع الكريمه المخلوطه بقليل من الملح
والفلفل الاسود
ثم نرش باقي كميه الجبن
وتدخل الفرن بدون غطاء
حتى تجف الكريمه وتستوي


وتقدم مع المايونيز والسلطه الخضراء والشطه




وبالعافية ع قلوبكم..~
 
أعلى