صينية الكوسة بالجبنة..نباتيه

كول نار

G.M.K Team
[ALIGN=CENTER][TABLETEXT="width:100%;background-color:black;"][CELL="filter:;"][ALIGN=center]

230.jpg




صينية كوسة بالجبنة
المقادير:



  • 2 ثمرة كوسة
  • بصلة متوسطة
  • 2 ثمرة طماطم
  • ثمرة فلفل أخضر
  • 1/ 2 ثمرة فلفل أحمر
  • 2 فص ثوم مفروم
  • 1/ 4 ملعقة صغيرة زعتر
  • 1/ 4 ملعقة صغيرة ريحان
  • 1 1/ 2 كوب جبن شيدر أو رومي مبشور
  • ملح وفلفل

الطريقة:
1- قطّعي الكوسة شرايح رفيعة، وقطعي الطماطم والبصل والفلفل شرايح بنفس السُمك، وتبليهم بالملح والفلفل.

2- رصّي شرايح الكوسة، وعليها شرايح البصل والفلفل والطماطم، وبعدين رُشّي عليها الأعشاب والجبنة، ودخليها الفرن لمدة 50 : 60 دقيقة، أو لحد ما الجبنة تسيح..

وقدّميها بالهنا والشفا.

[/ALIGN]
[/CELL][/TABLETEXT][/ALIGN]​

 
أعلى