صيادية السمك الفيلية .

كول نار

G.M.K Team
1402.jpg


3 بصلات كبيرة محمرة في الزيت حتى تكتسب اللون البني الغامق
تصفى على ورق ناشف وتوضع في الخلاط
مع مكعب ماجي وليمون اسود مطحون
وبهارات مشكلة ونص كوب ماء وتخلط ونصفي الموية
في قدر الي راح نسوي فية الرز بيكون لونه بني وريحته
حلوة بسبب البصل نضيف لة الرز المنقوع
وزود ماء على حسب حاجة الرز وزيت وزبدة
ونوزن ملحة ويترك لينضج
نروح لسمك الفيلية نتبلة بالملح والكمون ثوم البودرة
ثم يوضع في كيس فية دقيق ونحاول ان كل القطعة
تتلبس بالدقيق كويس ويقلى وخلصت الطبخة
 
أعلى