كوسة بالجبن الموتزاريلا

كول نار

G.M.K Team
المقادير
فلفل بارد رومي مقطع قطع صغيرة
زيت درة
بصلة كبيرة
ملح وفلفل وبهارات مشكلة
مكعب مرقة دجاج
مقدار من الجبن الموتزاريلا

363.jpg

الطريقة
نقطع الكوسة الى نصفين والاحسن أن الكوسة تكون متوسطة الحجم بعدين بنحطها في الماء المغلي
مع مكعب مرقة الدجاج ونحط قليل من الزيت ونسيبها لحد ما تستوي الكوسة نص سوا يعني نص نضح
بعدين بنصفيها من المية
بتحمري البصل على النار بعد ما تقطعيه قطع صغيرة لحد ما يحمر وبنحط فوقه قطع الفلفل الرومي
والبهارات والفلفل الاسمر وبعدين بنحط عليهم اللحمة المفرومة ونسيبها على نار هادية لحد ما تستوي
اللحمة ومفيش مانع من اضافة القليل من الشوربة لحد ما تستوي اللحمة.
بعد ذلك نعمل البشاميل بوضع 4 ملاعق زبدة على النار ومثلهما دقيق وقليل من الفلفل الابيض مع التقليب
المستمر ثم نضيف 3 اكواب حليب مع التقليب المستمر مع وضع بيضة ومكعب مرقة الدجاج
ونتركه على النار لحد ما يبقى جاهز
نضع الكوسة ونرصها في صينية ثم نضع فوقها اللحم المفروم ونحاول ملأها بعد ذلك بالبشاميل
من على الوجه ومن الممكن إضافة الجبن الموتزاريلا عليها من فوق فهي تعطيها مذاقاً رائعاً
ثم نضعها في الفرن لحد ما تستوي و وشها يحمر
 
أعلى